Regulamin forum [nieznajomość niczego nie usprawiedliwia] |
Tygrysia
Administrator
|
1. Na forum nie wolno:
a) obrażać innych użytkowników b) statsować (w głupi sposób nabijać postów) c) używać wulgarnych wyrazów d) umieszczać prac (rysunków, opowiadań), które nie są autorstwa danego użytkownika, a na co autor tych prac, nie wyraził zgody 2. W miarę możliwości należy: a) trzymać się tematu dyskusji b) umieszczać tematy w odpowiednim podforum c) ograniczać liczbę postów zaśmiecających temat (w stylu " " ) 3. Kary: a) Admin może stosowac następujące kary: 1a) upomnienie użytkownika 2a) wykluczenie użytkownika z forum na okres 3, 7, 14 i 30 dni 3a) stałe wykluczenie użytkownika z forum (zablokowanie IP) b) Moderator może stosować następujące kary: 1b) upomnienie użytkownika 2b) wykluczenie użytkownika z forum na okres 3 i 7 dni 4. Postanowienia końcowe: a) wszelkie posty nie spełniające wymogów regulaminu będą usuwane b) niniejszy regulamin może być zmieniony, o czym zostaną powiadomieni wszyscy użytkownicy forum c) użytkownicy mają prawo do skarg i próśb kierowanych do Administratora i Moderatorów, przez e-mail lub bezpośrednio przez forum Data utworzenia regulaminu: 26-06-2005 [ZMIANA 11.12.2005] Użytkownicy, którzy się zapisali i przez okres 30 dni nie napisali ANI JEDNEGO posta, zostają usunięci z listy użytkowników forum, a zajęte przez nich nicki można znowu rejestrować [/ZMIANA] |
||||||||||||||
Post został pochwalony 0 razy Ostatnio zmieniony przez Tygrysia dnia Nie 12:44, 11 Gru 2005, w całości zmieniany 1 raz |
Black_Lady
Doświadczony wierzchowiec
|
mam pytanie co kryje sie pod haslem "nie obrazac"? czy np. stwierdzenie ze ktos nie potrafi jezdzic do tego nalezy? Podaje tylko przyklad
|
||||||||||||||
Post został pochwalony 0 razy |
Black_Lady
|
Tygrysiu prosze odpowiedz!
|
||||||||||||||
Vynter
Dzielny Rumak
|
mysle, ze chodzi raczej o to żeby nie pisać np."jesteś głupia, bo cośtam, cośtam, i w ogóle jesteś głupia itp." tzn. można krytykować jak ma sie do tego jakieś konkretne podstawy, no i nie w jakiś obraźliwy sposób. jak to ktoś mądrze powiedział: "atakuje sie argumenty, a nie osobę"
jesli powiesz komus, że twoim zdaniem nie potrafi jeździć, to chyba nie jest obrażenie, ale jesli napiszesz:"nie umiesz jeździć, jesteś do niczego, po co w ogóle się tu odzywasz...itp." to juz bedzie obrażenie. a przynajmniej tak mysle, Tygrysiu, a Ty co na to? podsumuwując: nie zachowywać sie jak dzieci w piaskownicy |
||||||||||||||
Moniqa
Moderator
|
piekne podsumowanie, Vynter!
|
||||||||||||||
Tygrysia
Administrator
|
Moja szkoła! (gratuluję, od weekendu paniom moderatorkom )
|
||||||||||||||
Black_Lady
|
aaaa ok! Dziękuję.
|
||||||||||||||
Moniqa
Moderator
|
a kto będzie moderatorkami? Vynter i BL?
|
||||||||||||||
Black_Lady
|
Nie z tego co wiem, to chyba Ty i Vynter.
|
||||||||||||||
Vynter
Dzielny Rumak
|
dzięki Tygrysiu Moniqa z tego co wiem to ja i Ty, chyba że BL też sie dołacza
|
||||||||||||||
Moniqa
Moderator
|
Fajnie!
Strzerzcie się forumowicze - Vynter&Moniqa nadchodzą!! |
||||||||||||||
Black_Lady
|
Ja nie chcę. Za dużo roboty
|
||||||||||||||
huronkowa
Dzielny Rumak
|
gdyby wszystkie chciały to okazałoby się że wszyscy są moderatorami gratuluję!
|
||||||||||||||
Moniqa
Moderator
|
Oj, BL - ty leniuszku!
Na moje pytanko w quizie też ci sie nie chciało odpowiedzieć! |
||||||||||||||
Tygrysia
Administrator
|
Edit by Tygrys AD. 2006 2.01
Dodałam "system kontroli ostrzeżeń". Teraz liczba ostrzeżeń jest wyświetlana przy waszych danych. Trzy ostrzeżenia automatycznie banują konto. Więc się pilnujcie! |
||||||||||||||
Regulamin forum [nieznajomość niczego nie usprawiedliwia] |
|
||
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo